Cultuur bij je buur 2018

25-03-2018

Dit jaar heb ik me (weer) laten verleiden om mee te doen met Cultuur bij je buur. Een cultureel evenement in Apeldoorn en omgeving. Als artiest kun je optreden, exposeren e.d. in woningen, bibliotheken enz. 

Vorig jaar meegedaan. Superspannend, ik heb weinig podiumervaring en ik heb 3 sets van 30 minuten gezongen en de laatste set verregende, helaas.

Dit jaar vindt het plaats op zaterdag 14 april en zondag 15 april a.s. Dus kijk even op de site van Cultuur bij je buur en de foto die ik bijvoeg. Deze keer wissel ik mijn sets af met Tammo Tamminga, een singer/songwriter uit Apeldoorn (Ugchelen). Ik vind het spannend!

Het desbetreffende weekend is druk aangezien de zangvereniging het Lenteconcert verplaatst heeft van 21 april a.s. naar 14 april a.s. Dat kwam natuurlijk beroerd uit! Net nadat besloten had om mee te doen met Cultuur bij je buur en me aangemeld had kwam ook het bericht dat het Lenteconcert verplaatst is naar 14 april a.s. Ik zou haast niet mee kunnen doen gezien de voorbereidingen die ik moet treffen om zondags zelf in de werkplaats/kantine te zingen. Maarrrrr... wie het eerst komt wie het eerst maalt, Cultuur bij je buur, dus.

Gelukkig beschik ik over een superlief zangmaatje die mij helpt waardoor ik tóch mee kan doen met het Lenteconcert én Cultuur bij je buur! 

Een ieder die dit leest is natuurlijk van harte welkom bij alle concerten!

  • Lenteconcert Zangvereniging Zang en Vriendschap op zaterdag 14 april a.s. in de Hezebrink in Emst. Aanvang concert 19.30 uur.
  • Cultuur bij je buur op zondag 15 april a.s. aan de Wieselse Kampweg 41 in Wenum Wiesel (Apeldoorn). Afwisselende sets vanaf 13.00 uur van Tammo Tamminga en Marieke Beekman. Gratis entree